عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمال وقوع سیل و صاعقه در ۷ استان کشور (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟ بارش شدید باران در شهر‌های خراسان رضوی | محور درگز-کلات مسدود شد افزایش ۳ برابری بارش‌های مشهد نسبت به سال گذشته| آب سد‌های مشهد ۶ درصد افزایش یافت (۲۷ اردیبهشت) اکران تصاویر مشاهیر به مناسبت دهه ادب و حماسه در مشهد خسارت سیلاب به بدنه و لایه‌های زیرین محوطه تاریخی یاریم تپه درگز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بارش شدید باران در خراسان رضوی | احتمال سیلابی شدن مجدد مسیرها (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردردهای میگرنی دومین عامل ناتوانی بشر در جهان است| عضویت ایران در انجمن جهانی سردرد تعطیلی محور‌های گردشگری، تفریحی و بوم‌گردی مشهد تا روز دوشنبه
سرخط خبرها

دستور پخت حلیم

  • کد خبر: ۶۳۵۱۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
دستور پخت حلیم
حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است. اگر از گندم پوست کنده در تهیه حلیم استفاده شود، این غذا برای بسیاری از بیماری‌های گوارشی مفید خواهد بود.
 
قیمت برای هر نفر: ٣٠٠٠ تومان
تعداد: ٨ نفر
زمان تهیه: ۲۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلیم:

گندم یا بلغور گندم - ٣ لیوان
گوشت گوسفندی - ٢٥٠ گرم
آب - به میزان لازم
سینه مرغ یا بوقلمون - ١٥٠ گرم
شیر - یک لیوان
نمک - ۳ قاشق مرباخوری
پیاز - ۲ عدد
کره یا روغن حیوانی - ۲۰۰ گرم

طرز تهیه حلیم:

 
گندم را بعد از شستن، ۱۲ ساعت بخیسانید. سپس ۳ ساعتی با آب فراوان کامل بپزید. هر چند دقیقه غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.
 
حلیم
 
گوشت گوسفندی را با یک پیاز بپزید. درون ظرف دیگری سینه مرغ را هم با یک پیاز دیگر بگذارید بپزد.
 
حلیم
 
بعد از پختن کامل گندم، با گوشت کوب برقی آن را خوب له کنید تا کش دار شود. مرغ و گوشت را هم بعد از پختن، ریش ریش و همراه با کره، به مخلوط گندم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با هم بپزند.
 
حلیم
 
غذا را با گوشت کوب برقی دوباره کمی له و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. بعد از ١٥ دقیقه که همه مواد حلیم خوب به خورد هم رفت، غذا آماده است.
 
حلیم
 
 
چند نکته
*اگر از بلغور گندم برای تهیه حلیم استفاده می‌کنید، نیازی نیست آن را بخیسانید. زمان پخت هم بسیار کمتر خواهد شد.
*در صورتی که آب مرغ و گوشتتان بعد از پخت باقی ماند، می‌توانید آن را همراه با گوشت و مرغ ریش ریش شده به غذا اضافه کنید.
*برای تزیین روی حلیم می‌توانید از روغن داغ و دارچین یا قیمه استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->